Nieuws

Huidige gebruikers blijven vliegen
04-11-2013

Bericht ADT


Afgelopen woensdag 30 oktober heeft De Raad van State (RvS) besloten dat de militaire luchtvaartregeling van kracht blijft op Twente Airport tot 1 november 2014 tenzij er een nieuw luchthavenbesluit voor de toekomstige burgerluchthaven is geslagen voor die datum.  Dit betekent dat de vliegschool en de vliegclubs op de luchthaven kunnen blijven vliegen.

Facebookpagina vacatures Twente Airport
04-11-2013

De initiatiefnemers van de ongekend succesvolle Facebookpagina Doorstart Vliegveld Twente (DVT)hebben ook een pagina gestart voor mensen die op zoek zijn naar een baan op de luchthaven. Werkgevers en werknemers kunnen elkaar vinden op www.facebook.com/werkenoptwenteairport. Daartoe is het o.a. mogelijk gemaakt dat bedrijven vacatures op of rond de luchthaven op de pagina plaatsen.

Felicitatie
28-09-2013

Op 26 september tekenden Dik Wessels voor Reggeborgh/Aviapartner en Peter den Oudsten voor ADT de concessieovereenkomst voor de ontwikkeling en exploitatie van Twente Airport. De VVEAT heeft samen met KvK, VNO NCW en IKT de partijen gelukgewenst ...

Vliegroutes Twente Airport
26-09-2013

ADT en het ministerie van Infrasctructuur en Milieu hebben op donderdag 26 september 2013 de vliegroutes van Twente Airport bekend gemaakt.

TWENTE AIRPORT KAN STARTEN!
26-09-2013

Bericht ADT:


Consortium Reggeborgh/Aviapartner en ADT ondertekenen overeenkomst voor ontwikkeling en exploitatie Twente Airport


Dik Wessels namens het consortium Reggeborgh/Aviapartner en Peter den Oudsten namens Area Development Twente (ADT), hebben op 26 september om 18.00 uur hun handtekening gezet onder de concessieovereenkomst. Het consortium krijgt voor 49 jaar het recht om de luchthaven en het bijbehorend bedrijventerrein te ontwikkelen en exploiteren. De luchthaven krijgt de naam Twente Airport.

Leo van der Ree over TWENTE AIRPORT
21-09-2013

In de TC Tubantia van 21 september 2013 staat een artikel, dat Leo van der Ree (directeur van Area Development Twente) heeft geschreven over de feiten rondom Twente Airport.

Twente Airport: ondertekening concessieovereenkomst 26 september
13-09-2013

Op 26 september 2013 zal de concessieovereenkomst voor de exploitatie van Twente Airport worden getekend.

Doorstart Vliegveld Twente stuurt verzoek aan EU
27-08-2013

De Stichting Doorstart Vliegveld Twente heeft gisteren bij de Europese Commissie het verzoek ingediend voor een snelle en positieve besluitvorming over de aanbesteding van de luchthaven en de staatssteuntoets.

OVEREENKOMST EXPLOITATIE LUCHTHAVEN TWENTE!
28-05-2013

Vanmiddag 28 mei 2013 is door Area Development Twent (ADT), de gemeente Enschede en de provincie Overijssel bekend gemaakt dat er met het consortium onder leiding van Reggeborgh Beheer in Rijssen overeenkomst is over de toekomstige exploitatie van de luchthaven Twente. De luchthaven zal de naam Twente Airport krijgen.

Gefeliciteerd!
28-05-2013

De Vereniging Vrienden van Enschede Airport Twente (VVEAT) feliciteert ADT, de gemeente Enschede, de provincie Overijssel en het Consortium van harte met het bereikte akkoord voor de exploitatie van Twente Airport.