Nieuws

NAVCT dient aanvraag vliegveld Twente in
05-02-2013

Bericht NAVCT

NAVCT heeft op 1 februari 2013 een aanvraag ingediend voor de exploitatie van een klein zakelijk vliegveld op de voormalige vliegbasis Twente.


NAVCT is de stichting die de aanvraag bij Provincie Overijssel heeft ingediend voor de exploitatie van een regionaal vliegveld op de voormalige vliegbasis Twente. De NAVCT wordt gevormd door de huidige gemotoriseerde gebruikers van het vliegveld, te weten de Nederlandse Academie voor Verkeersvliegers, NAV en de Vliegclub Twente, VCT.

VNO-NCW, IKT en KvK blij met steun Reggeborgh voor Luchthaven
23-01-2013

Het georganiseerde bedrijfsleven in Twente (VNO-NCW, Industriële Kring Twente en Kamer van Koophandel) is blij met de bereidheid van de groep Twentse ondernemers onder leiding van Reggeborgh om te willen investeren in Twente Airport. Het is van belang dat Twente haar luchthaven behoudt. Twente Airport draagt bij aan een krachtige positie van de regio in de wereld.

HART voor Twente!!
22-01-2013

De Vereniging Vrienden van Enschede Airport Twente (VVEAT) is zeer verheugd met de getoonde bereidheid van Reggeborgh en de andere Twentse ondernemers voor investering in de Luchthaven Twente.

TWENTSE ONDERNEMERS WILLEN LUCHTHAVEN TWENTE
21-01-2013

Bericht ADT


Luchthaven Twente van groot belang voor de economie van Twente

De Reggeborgh Groep uit Rijssen is, mede namens een groep ondernemers uit Twente, in gesprek met Area Development Twente (ADT) over de ontwikkeling en exploitatie van Luchthaven Twente en het bijbehorend bedrijventerrein.

Namen inschrijvers aanbesteding Luchthaven Twente bekend gemaakt
11-01-2013

Bericht ADT


NV Luchthaven Schiphol, een combinatie van Egis (Frans) en Imtech (Nederlands), en Ictas (Turkije) zijn de drie consortia die medio 2011 zijn gekwalificeerd om deel te nemen aan de aanbestedingsprocedure voor luchthaven Twente.

ADT in hoger beroep tegen uitspraak militaire aanwijzing
03-01-2013

ADT heeft 18 december hoger beroep ingesteld tegen de uitspraak van de rechtbank in Almelo om de militaire aanwijzing van luchthaven Twente per 7 november 2013 in te trekken.

Geslaagde viering 25 jaar VVEAT
13-12-2012

Gisteren, op de 12e van de 12e maand 2012, vond in Restaurant Luchthaven Twente de viering plaats van het 25-jarig jubileum van de Vereniging Vrienden van Enschede Airport Twente. De samengekomen leden en genodigden waren getuige van de uitreiking van het eerste exemplaar van de speciale jubileumuitgave “Vriendendienst” aan burgemeester Peter den Oudsten van Enschede.


 


 

Geen bieding voor exploitatie Luchthaven Twente
05-12-2012

Persbericht ADT


De aanbesteding van de exploitatie van de luchthaven Twente heeft geen biedingen opgeleverd, zo blijkt na het verstrijken van de deadline op maandag 3 december jongstleden. De gemeente Enschede en de provincie Overijssel zijn teleurgesteld dat deze aanbesteding de markt niet heeft kunnen verleiden.

VVEAT teleurgesteld in resultaat aanbesteding
05-12-2012

De aanbesteding van de exploitatie van de luchthaven Twente heeft vooralsnog geen biedingen opgeleverd. Afgelopen maandag 3 december verliep de termijn voor de indiening bij de Area Development Twente maatschappij. Van de drie geselecteerde partijen was toen nog geen bod binnengekomen. Voor de VVEAT, de “Vrienden van de luchthaven”, is dit een zeer teleurstellende ontwikkeling.

De aanbesteding van de Luchthaven Twente kan doorgaan
17-11-2012

Bericht ADT

De aanbesteding van de Luchthaven Twente kan gewoon doorgaan, ondanks de uitspraak van de rechtbank in Almelo dat de militaire aanwijzing van de luchthaven over een jaar wordt opgeheven. De ministeries van Defensie en Infrastructuur en Milieu beraden zich op dit moment op de uitspraak en de te nemen stappen.