Nieuws

Nieuwsbrief VVEAT: nieuws Luchthaven Twente, bestuurswisseling
13-01-2016

In de recente VVEAT-Ledennieuwsbrief “Vriendendienst” wordt ingegaan op de nieuwste ontwikkelingen op en rond vliegveld Twente. Onder meer wordt beschreven de herstart van “het vliegen” in maart a.s. met 3 zakenvluchten-operators, de veranderingen op het veld met o.a. de toekomstige locatie van de havendienst, tevens afhandelingslocatie voor de zaken- en General Aviation-vluchten. Ook het veranderde gebruik van de hangars 8 en 9 met de recycling van economisch afgeschreven Boeing 737’s wordt vermeld.
Daarnaast wordt de luchthavenpraktijk geschilderd zoals deze zal gelden vanaf maart a.s.
Er wordt ingegaan op de te doorlopen procedures voor het luchthavenbesluit en er is een stappenplan opgevoerd. Ook de reacties vanuit de VVEAT komen aan bod.


In een speciaal verslag wordt de VVEAT-bestuurswisseling van afgelopen november beschreven. Bij deze bestuurswisseling trad voorzitter Joop Keereweer af en werd Jordi Rietman tot nieuwe voorzitter benoemd. Ook penningmeester Johan Kolkman verliet het bestuur. Redes werden o.a. uitgesproken door VVEAT-secretaris Hans ten Oever en ADT-directeur Leo van der Ree.


U kunt genoemde nieuwsfeiten en meningen lezen in de speciale website-editie van de “Vriendendienst”:


Vriendendienst december 2015 website-editie.pdf.


Lid worden van de VVEAT? 
Meld u zich aan via "Aanmelden lidmaatschap" op deze site!